GG DÖNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GG DÖNER. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 16:19 GG!
13 jun 2024 om 6:45 Super snel 20 minuten eerder dan aangegeven. En eten was vers en goed warm. Top.
7 jun 2024 om 20:10 Heerlijk gegeten, is altijd goed.
25 mei 2024 om 20:04 Duurde 2.5 uur voordat de bestelling binnen was, bovendien waren alle bakjes met saus en salade open. Alles zat onder.
25 mei 2024 om 19:29 heeft ruim 1.5u geduurd totdat mijn eten bezorgd was. Kreeg te horen dat het druk was. En de bezorger vroeg nog om fooi ook... 2 kapsalons en een pizza besteld. Patat was hard en verbrand, Vlees smakeloos, Turkse pizza boden was slap
21 apr 2024 om 10:17 de donerbox had alleen vreselijk vet vlees en wat friet...
3 apr 2024 om 21:18 Goed verzorgd.
19 mrt 2024 om 19:30 Het eten was prima tot op een zekere hoogte. Er zaten dit keer hele kleine botjes in. Dan ben ik eigenlijk al klaar met eten. Dus voor de volgende keer GG döner check je vlees AUB voordat je het naar je klant stuurt. De sla was lekker vers.
8 mrt 2024 om 15:38 In de beschrijving staat Doner maar je krijgt kip doner Ik had een broodje doner maar het was echt smakeloos knoflooksaus was ook apart en de sambal was chilisaus met sambal gemixt ? 1e en de laatste x
7 mrt 2024 om 20:31 Warm en smakelijk. Goeie turkse pizza doner met kaas en salade. Geen vette meuk maar een smakelijke flinke hap
20 feb 2024 om 19:16 Snelle levering, eten was nog goed warm desondanks dat wij best ver wonen en grote porties. Ik raad ze aan. :)
9 feb 2024 om 17:24 Prima bezorging, maar zowel de Turkse pizza als de dürüm hadden weinig smaak